dissabte, 19 de desembre del 2015

Carta oberta a Quim Arrufat



Benvolgut Sr. Arrufat, em sap greu que la CUP no es presenti a les eleccions del 20-D i encara més que els seus seguidors no votin o ho facin en clau espanyola. Catalunya continua sotmesa a les lleis de Madrid i l’escó que no ocupi un independentista català, l’ocuparà un unionista. Com que no tenim una bola de vidre per veure el futur i cal treballar en tots els fronts.
Veig en la CUP un error que comparteix (no s’ofengui) amb els partits de dretes: tendeixen a creure que l’esquerra (o la dreta) espanyola els és més afí que la gent de la seva pròpia nació. Ja passava fa un segle, i vam quedar ben decebuts dels republicans espanyols.
Votar Podemos, és deixar les regnes en mans de qui vol que la relació de Catalunya amb Espanya no canviï. Parlen de referèndum, però saben que la majoria dels espanyols ni tant sols volen una millora de les autonomies, i menys encara de la nostra. I, si no ho saben, és que són uns il·lusos que no podran complir les promeses.
Aquí al blog, a dalt a la dreta, hi trobareu l’enllaç a un llibre gratuït. Inclou un resum de les relacions entre Catalunya i Espanya des de fa segles. Només cal llegir-se els darrers 200 anys (unes poques planes) per no creure en cants de sirenes.
Us demano que sigueu tant exigents amb Espanya com ho sou amb la dreta catalana. Si no, no ens en sortirem.