diumenge, 9 de desembre del 2012

CONTRAPOLÍTICA  DE  LA  POR

  (más abajo en castellano, por una vez)   

El tinent general retirat Pitarch, té un bloc on parla de Catalunya. Hi diu que la manifestació pacífica a favor de la independència de Catalunya (11-S), va ser perillosa i inoportuna, i en vaticina un “horrible resultat”. També adverteix que hi ha militars que inciten a saltar-se les lleis, com va passar el 23-F.
Agraeixo l’advertiment, però faria bé d’avisar els militars espanyols, que això ocasionaria problemes gravíssims a Espanya, i no només per la mala imatge internacional. Convé que els recordi que, per estar dins de la UE, cal ser un estat democràtic. Si l’exèrcit ataqués els ciutadans del seu propi estat, Espanya podria ser expulsada d’Europa de manera fulminant.
Llavors Catalunya quedaria automàticament legitimada per declarar-se independent sense més dilació, i seria reconeguda per la gran majoria dels estats de tot el món. Tret d’Espanya i Sèrvia, és clar.


El teniente general retirado Pitarch, tiene un blog donde habla de Cataluña. En él dice que la manifestación pacífica a favor de la independencia de Cataluña (11-S), fue peligrosa e inoportuna, y vaticina un “horrible resultado”. También advierte que hay militares que incitan a saltarse las leyes, como pasó el 23-F.
Agradezco la advertencia, pero haría bien en avisar a los militares españoles, que esto ocasionaría problemas gravísimos a España, y no sólo por la mala imagen internacional. Conviene que les recuerde que, para estar dentro de la UE, hay que ser un estado democrático. Si el ejército atacara los ciudadanos de su propio estado, España podría ser expulsada de Europa de manera fulminante.
Entonces Cataluña quedaría automáticamente legitimada para declararse independiente sin más dilación, y sería reconocida por la gran mayoría de los estados de todo el mundo. Excepto España y Servia, por supuesto.