dilluns, 12 de novembre del 2012



ERC i Bob Marley


Risto Mejide s’ha ficat de peus a la galleda en comparar la política amb la música. Bob Marley afegí al reggae el seu segell personal, com a autor de cançons i com a cantant. CIU no aporta res de nou a la independència, només s’hi ha apuntat per uns quants dies.
La independència no l’ha inventada ningú, però, fins fa poc, ERC era l’únic partit que s’havia adonat que Catalunya necessita ser independent, per dignitat, per la supervivència de la seva identitat, i també, cada vegada més, per la supervivència econòmica.
Artur Mas no vol la independència: vol la majoria absoluta, per poder fer el pressupost del 2013 sense concessions a l’esquerra ni demanar suport al PP, cosa que li estava cremant la imatge de catalanitat.
El mateix dia 10, quan surt a l’Ara la entrevista a Risto Mejide, hi ha, a la pàgina 6, el següent titular: “Mas promet que consultarà al poble qualsevol oferta de Madrid”. Tradueixo: Mas promet que, quan tingui la majoria absoluta, tornarà a fer la ruca i la Ramoneta amb la independència.
La veritat nua és que l’única majoria absoluta que ens garantiria la independència, seria la majoria absoluta d’ERC. La resta és pura demagògia.